ITSmart ERP - integrisani sistem za poslovanje preduzeća

Sistem za planiranje upravljanja resursima je integrisan sistem koji kombinuje i automatizuje poslovne procese (finansije, upravljanje zalihama, komercijalno poslovanje itd). ITSmart ERP značajno unapređuje poslovne procese kroz inteligentno upravljanje informacijama koje nastaju u toku životnog ciklusa procesa.

ITSmart ERP - integrisani sistem za poslovanje preduzeća


Sistem za planiranje upravljanja resursima je integrisan sistem koji kombinuje i automatizuje poslovne procese (finansije, upravljanje zalihama, komercijalno poslovanje itd). ITSmart ERP značajno unapređuje poslovne procese kroz inteligentno upravljanje informacijama koje nastaju u toku životnog ciklusa procesa. Sam softver može ojačati i organizaciju preduzeća sinhronizacijom odvojenih organizacionih jedinica u jedan centralni sistem. Krajnji cilj je povećanje konkurentnosti. ITSmart ERP softversko rešenje je razvijeno kao visoko modularan sistem, tako da se za kratko vreme implementacije može potpuno prilagoditi specifičnim potrebama Vaše organizacije. Korisnici programa su proizvodna preduzeća, veleprodaje, trgovinski lanci ali i uslužne kompanije.

Moduli sistema:

Komercijalno poslovanje

Odnos sa kupcima je jedan od ključnih elemenata uspeha kompanije. Naš modul za komercijalno poslovanje značajno će doprineti poboljšanju zadovoljstva klijenata. Neke od funkcija: - vođenje šifarnika artikala (vrste,podvrste,dodatna odrednica broj artikla proizvodjača) - vođenje šifarnika poslovnih partnera - vođenje cenovnika, kursnih lista, - fakture (ino/dom), predračune (ino/dom) - generisanje izveštaja

Računovodstvo i finansije

Funkcije: - PDV evidencije (Knjiga primljenih i izdatih računa,poreska prijava) - automatsko knjiženje dokumenata nastalih u drugim modulima (fakture, prijemnice) - inteligentan sistem knjiženja troškovnih faktura - osnovna sredstva sa amortizacijom - izveštaj po valutama kod ulaznih i izlaznih faktura

Obračun zarada

Deo za isplatu plata je potpuno isti kao naše rešenje ITSmart - Program za obračun zarada

Kadrovska evidencija

Modul za kadrovsku evidenciju je usko povezan sa obračunom zarada. Pored toga, mogu se voditi detaljnije evidencije o zaposlenima, odeljenjima, sektorima, radnim mestima, izdavati rešenja za godišnje odmore, planirati odsustva i još mnogo toga.

Magacini - upravljanje zalihama

Napredni sistem organizacije magacina omogućava korisniku da sam može da otvara nove magacine, definiše dokumenta koja u njemu nastaju (prijemnica, otpremnica, trebovanje...)

Proizvodnja

Neke od funkcija modula su definisanje normativa,radni nalozi sa prilagodjenim izgledom, kreiranje automatskog trebovanja i ulaza na magacin gotovih proizvoda po zatvaranju radnog naloga za proizvodnju

Modul za menadžment (komponenta za izveštavanje)

U današnjim uslovima poslovanja, menadžmentu je jako bitno da u svakom trenutku vidi realne podatke i poslovanju po raznim kriterijumima. Naš modul za izvevštavanje je dostupan menadžmentu sa bilo koje lokacije u svetu putem interneta, 24 h dnevno.

Pored osnovnih modula, softver se može proširiti i spoljnim komponentama kao što su softver za maloprodaju, evidencija radnog vremena i drugi proizvodi iz naše palete čime se postiže puna pokrivenost realnih potreba Vašeg sistema. Naši stručnjaci će biti uz zaposlene u toku implementacije kako bi uvođenje (ili prelazak na novi) informacioni sistem proteklo što je moguće brže i jednostavnije.

Paketi usluga


Za više informacija i cene usluga pošaljite upit klikom na dugme ispod .

Slične usluge


Kontaktirajte nas


Glavna 176,TC Atrijum
Ruma,22400

office@itsmart.rs