Program za obračun zarada

Program za obračun zarada je razvijen da organizuje sve zadatke vezane za plaćanje zaposlenih,ali i podnošenje prijave za plaćanje poreza i doprinosa zaposlenih. Na osnovu napred definisanih kriterijuma izračunava se zarada, oduzimaju odbici, precizno računaju iznosi poreza i doprinosa.

Program za obračun zarada


Program za obračun zarada je razvijen da organizuje sve zadatke vezane za plaćanje zaposlenih,ali i podnošenje prijave za plaćanje poreza i doprinosa zaposlenih. Na osnovu unapred definisanih kriterijuma izračunava se zarada, oduzimaju odbici, precizno računaju iznosi poreza i doprinosa. Zaposlenima se izdaju obračunske liste, a automatizovano se izvoze podaci o prihodima u Poresku upravu.

Osnovne funkcije sistema:

- vođenje osnovnih evidencija o zaposlenima, radnim mestima, vrstama obračuna i obustava, načina isplate itd. - definisanje načuna obračuna - zadaju se kriterijumi na koji način se vrši obračun - definisanje prava pristupa - tačno se zna ko sme da pristupi programu i poverljivim podacima o zaradama - automatski obračun plate - krediti i druge obustave - generisanje XML fajla za slanje u Poresku upravu - obračunska lista zaposlenih - generisanje izveštaja - rekapitulacija, evidencija zarada, PPP obrazac, OD obrazac, spisak kredita, spisak bankama,NZ 1,OZ 7,OZ 8,OZ 9,OZ 10 obrasci itd - izvoz svih izveštaja u Excel ili XML format

Program je moguće povezati sa kompatibilnim rešenjem Evidencija radnog vremena, čime se postiže automatsko preuzimanje radnih sati i minimalizuje potrebno vreme obračunskom radniku za sam obračun i isplatu zarade.

Paketi usluga


Za više informacija i cene usluga pošaljite upit klikom na dugme ispod .

Slične usluge


Kontaktirajte nas


Glavna 176,TC Atrijum
Ruma,22400

office@itsmart.rs