KREATIVNA SOFTVERSKA KOMPANIJA

Mi smo kompanija usmerena na pružanje usluga malim i srednjim preduzećima, ali i onima koji tek započinju svoje poslovanje. Naš cilj je da klijentima obezbedimo poslovna rešenja koja nisu skupa, ali su u isto vreme pouzdana i u potpunosti zadovoljavaju specifične potrebe korisnika.

Web Dizajn

Gradimo fantastične internet sajtove! Ako tražite kreativne ali i pristupačne usluge razvoja internet sajtova, na pravom ste mestu! Volimo to što radimo i odlični smo u tome. Kontaktirajte nas odmah za ponudu.

Web <span>Dizajn</span>
Skrojeno po meri

Razvoj poslovnih aplikacija

Razvijamo aplikacije prilagođene korisnicima. Većina naših aplikacije je razvijeno na Microsoft .NET platformi. Pružamo vam raznovrsnu paletu softverskih proizvoda koji rade na Android,IOS i Windows platformi

Razvoj <span>poslovnih aplikacija</span>
Cloud i desktop

Konsalting i UNAPREĐENJE POSLOVANJA

Pošaljite nam zahtev i opustite se! Vrlo brzo ćemo Vam odgovoriti i potvrditi vaš zahtev.

Konsalting i <span>UNAPREĐENJE POSLOVANJA</span>
Rastite uz nas

O nama


Ko smo mi?


ITSmart je kompanija sa višegodišnjim iskustvom koja klijentima pruža mnoštvo usluga vezanih za informacione tehnologije. Naš tim se sastoji od posvećenih i iskusnih profesionalaca koji u bilo kom trenutku mogu da odgovore na složene zahteve klijenata. Glavni fokus nam je pružanje usluga malim i srednjim preduzećima koja posluju na tržištu Srbije, ali i u inostranstvu. Ukoliko tek počinjete poslovanje naša poslovna rešenja će doprineti Vašem brzom rastu i pozicioniranju na tržištu. Naš cilj je da klijentima ponudimo softver koji nije skup, ali je u isto vreme i pouzdan i zadovoljava sve potrebe klijenta. Posebna pažnja se obraća na sugestije i specifične zahteve klijenata.Kako razvijamo aplikacije ?


Softverske kompanije najčešće očekuju da njihovi korisnici unapred znaju tačno kakav softver im treba, koje metode i tehnologije treba primeniti za razvoj softverskog proizvoda itd. Mi mislimo drugačije. Naši klijenti imaju ideje, a mi im pomažemo da te ideje pretvore u stvarnost. Naši stručnjaci prepoznaju ciljeve koje klijent želi da postigne, identifikuju poslovne procese koji nastaju i na taj način daju predlog za najbolje rešenje koje je pogodno za implementaciju.

Usluge


 paketi

E FISKALIZACIJA

ITSmart ESIR je elektronski sistem za izdavanje računa razvijen u potpunosti u skladu sa Tehničkim uputstvom i Zakonom o fiskalizaciji (e-fiskalizacija).
Klikni za više informacija

 paketi

Web Sajtovi

Zahvaljujući stručnim kadrovima i profesionalnom pristupu tima za izradu internet prezentacija, web dizajna i grafičkog dizajna koji rade za nas, mi garantujemo kvalitet usluga na visokom nivou, prilagođen potrebama i željama naših klijenata.
Klikni za više informacija

 paketi

Web Prodavnica

Glavna prednost internet prodavnica je to što one rade non-stop - i danju i noću, i radnim danom i praznikom, a dostupni ste milionima kupaca na internetu. Ne postoje ni troškovi zapošljavanja radnika, pošto su naše prodavnice 100% automatizovane i vrlo lake…
Klikni za više informacija

 paketi

SEO optimizacija

Svi zelimo da se web sajt nase firme pronadje na prvoj strani prilikom pretrazivanja tj. ukucavanja određenih ključnih reči pojmova koji opisuju Vaš posao ili proizvod na Google-u pretrazivacu. Prioritet nam je da nas web sajt bude bolje rangiran u odnosu…
Klikni za više informacija

 paketi

Virtuelna prodavnica

Bez obzira da li imate jednu ili više specijalizovanih prodavnica, šansa koju treba iskoristiti je dostupnost tih proizvoda na internetu i kupovina putem interneta. U današnje vreme sve više kupaca se okreće poručivanju putem interneta, tržište u Srbiji je…
Klikni za više informacija

 paketi

Program za evidenciju članarina

EGYM je softverski proizvod za teretane, fitness centre, wellness centre i sve za druge vrste sportskih klubova. Više različizih savremenih softverskih i hardverskih komponenti čine naše rešenje jedinstvenim i pouzdanim, a visoko kvalitetne i testirane komponente…
Klikni za više informacija

Video prezentacija


Tehnologije


Microsoft .NET

Većina naših rešenja je razvijeno upotrebom Microsoft .NET platforme, bilo da su u pitanju samostalne ili web aplikacije

Java

Java je uvek prisutna kada je potrebna dodatna pouzdanost i rad na više različitih platformi

Php

Kada su potrebna internet rešenja visoke pouzdanosti i prihvaljive cene, tu je PHP.

AngularJS

Imamo veliko iskustvo u razvoju jednostraničnih aplikacija upotrebom AngularJS frameworka.

Cloud APP

Podržavamo razvoj cloud aplikacija zbog velikih prednosti ovakvog načina rada, prilagodljivosti i troškova

Android

Naš tim razvija Android aplikacije upotrebom najsavremenijih okruženja koja postoje.

Windows Phone

Microsoft zadržava svoje mesto u udelu tržišta mobilnih uređaja, a mi smo spremili aplikacije za ovaj operativni sistem.

Apple IOS

Upotrebom okruženja za razvoj aplikacija na više platformi, potpuno su spremne za rad na Iphone ili Ipad-u

Blog


Elektronska fiskalizacija

Datum objave : 2021-04-14

Prema Zakonu o fiskalizaciji koji je objavljen u listu "Službeni glasnik RS", broj 153 od 21. decembra 2020. svi obveznici koji imaju obavezu izdavanja fiskalnih računa prelaze na novi sistem. Predviđen rok za početak primene Zakona je 01.01.2022. godine.

Kompletna vest →

Odabir ERP rešenja i pravci razvoja IT strategije

Datum objave : 2017-09-16

Uvođenje informacionog sistema za planiranje resursa na nivou kompanije (ERP) je svakako bitan deo IT strategije, ali nju treba posmatrati u mnogo širem kontekstu. Brzina i agilnost postaju ključni faktori u određivanju da li jedna organizacija može da opstane na dinamičkom tržištu.

Kompletna vest →

Zašto Vam je neophodan web sajt?

Datum objave : 2017-09-01

Poslovanje bez web sajta u današnje vreme je nezamislivo. Ako niste na internetu, bez obzira da li ste mali preduzetnik ili kompanija, kao da ne postojite. U tekstu su predstavljeni glavni razlozi zbog čega je to tako!

Kompletna vest →

Kontaktirajte nas


Glavna 176,TC Atrijum
Ruma,22400

office@itsmart.rs